Om Mette Nygaard, arkitekt maa

Hvis ikke du har mod på at flytte grænser og tilsidesætte normer, skal du se dig om efter en anden arkitekt.

Hvis du derimod forventer en bolig, der er gennemtænkt, gedigen, funktionel og visionær i helhed og detalje, er du kommet til den rette.- Velkommen !

Arkitekt maa Mette Nygaard, som står bag tegnestuen by mette nygaard, har specialiseret sig i private boliger i et enkelt, sanseligt og kraftfuldt formsprog. Ofte inspireret af både skandinavisk og internationalt arkitektur og design. Se nogle af hendes projekter HER.

Hos by mette nygaard er visioner og æstetik på højde med de store tegnestuer, men du vil opleve en fleksibilitet, som normalt kun findes hos de små.

Med andre ord er Mette med sin indsigt og erfaring ekspert i at hjælpe dig med at skabe din drømmebolig. Hun møder dig med indlevelse i dine behov og længsler og nyder at være en del af den forvandling, din bolig gennemgår. Hun går ikke på kompromis med funktionaltet, kvalitet og æstetik. Læs hvad kunderne siger.

Mette Nygaard er uddannet arkitekt fra arkitektskolen i Århus, og har blandt andet arbejdet på den internationalt anerkendte tegnestue SHL. Herudover har hun i små ti år undervist på arkitektskolen, indtil hun i 2002 skabte sit eget firma med tegnestue i Aarhus & København.

1 / 1 < >

Ønsker du din drømmebolig

så kontakt mig på mail: by@mettenygaard.com eller ring +4521643048 - jeg har tegnestue i Aarhus & København k, men arbejder i hele landet.