Jeg kan godt lide, når en bolig lever

Hvad er godt design for dig?

Design handler grundlæggende om at komme bag om problemerne og sørge for at form, funktion og æstetik hænger sammen. Et godt design er derfor ikke kun et spørgsmål om rene former og lækre materialer - ligesom god køkkenindretning også er meget mere end et moderne samtalekøkken. Især hvis køkkenet tilmed ligger forkert i huset.

Hvordan kan jeg selv skabe et godt design?

Personligt kan jeg godt lide, når en bolig lever. Hvis det bliver alt for designet og perfekt, risikerer du at din bolig 'dør', fordi den mangler personlighed og sjæl. Derfor er det en god ide at sammensætte nyt og gammelt, dyrt og billigt, lyst og mørkt, varmt og koldt, hårdt og blødt. Det lægger jeg meget vægt på i mit arbejde med at skabe boliger i et enkelt og sanseligt formsprog.

Hvad mener du med sanseligt formsprog?

At jeg har fokus på lys og materialer, og på at boligen har forskellige rumoplevelser ude og inde. Jeg går op i at vælge materialer, der både supplerer og skaber kontrast til hinanden. Se nogle af mine boligprojekter HER

Og hvad så hvis jeg har nogle helt særlige behov?

Uanset om du hyrer mig for en kortere eller længere periode, så kommer jeg hurtigt tæt på dig som menneske for på den måde at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og harmonisk hjem. Dialogen med dig er altså grundlaget for vores samarbejde, og dine særlige behov kommer i første række.

1 / 1 < >

Ønsker du din drømmebolig

så kontakt mig på mail: by@mettenygaard.com eller ring +4521643048 - jeg har tegnestue i Aarhus & København k, men arbejder i hele landet.