Hvad siger kunderne om Mette Nygaard

Mette Nygaard er et ærligt og troværdigt menneske, der altid udfører sit arbejde i overensstemmelse med sin suverænt gode smag. Hun er smilende, begavet og konsekvent i sine holdninger.

Ove Skou, Direktør og Ejer af Boform - arkitektonisk ideer i flere showroom og butik i KBH, samt flere køkkenere i private boliger.

Mette er en arkitekt som følger din opgave helt til dørs. Hun er en utrolig dygtig arkitekt, der evner at fange dine ønsker og skabe et hus, der både er smukt, visionært og hyggeligt. Hun er kreativ, inspirerende, visionær og ikke mindst realistisk i forhold til vores ønsker. Vi har nydt at samarbejde med Mette – det har været let, rart og positivt.

Helle Behrndt, Direktør i Gl. Strand - større ombygning af villa i Rungsted.

I samarbejdet omkring designet af vores hus har jeg oplevet Mette som et både kreativt og imødekommende menneske. Hun er ærlig omkring sine kompetencer og begrænsninger, og så hun er lydhør og let at tale med.

Anette Kusk, Advokat - ombygning og tilbygning af villa ved Risskov strand.

1 / 1 < >

Ønsker du din drømmebolig

så kontakt mig på mail: by@mettenygaard.com eller ring +4521643048 - jeg har tegnestue i Aarhus & København k, men arbejder i hele landet.