Få den rigtige arkitektoniske ide fra starten

Hvad er det første der sker, når jeg hyrer dig til en gennemgribende forvandling af min bolig?

Jeg begynder med et besøg hos dig og din familie for at se og høre jeres særlige ønsker, behov og drømme. I skal have en bolig, der er skræddersyet til jer, og derfor er det vigtigt at tale om den måde I lever jeres liv på. Herefter går jeg hjem og tegner en lille skitseforslag med planer, snit og facader i 3D. I forslaget får I også en smagsprøve på materialer og farvevalg og en god del inspirationsfoto, som så alt sammen danner grundlag for det videre forløb og den endelige projektering af boligen.

Hvorfor skal jeg vælge dig som arkitekt til min ny- eller ombygning?

Fordi du får en løsning, der passer til den måde du og din familie lever jeres liv på. Fordi jeg har mange års erfaring i at lytte til og aflæse jeres behov. Også det der ligger mellem linjerne. Derfor får mine kunder altid mere end de drømmer om.

Kan jeg regne med at min bolig bliver, som jeg gerne vil have det?

Ja, vores samarbejde er baseret på tillid. Tillid til at jeg ser hvem I er og derudfra skaber jeres bolig. Tillid til at jeg ikke går på kompromis, og at resultatet derfor er gennemtænkt, gedigent, funktionelt og visionært i detalje og helhed.

Hvor meget skal jeg investere?

Det betaler sig at investere i den rigtige arkitektoniske ide, fordi det både giver dig den bolig, du drømmer om og en bolig, der differentierer sig fra mængden. En gennemgribende forvandling starter altid med 1:1 kickstart rådgivning som koster 2.700 kr. Herefter, når den samlede opgave er defineret, får du en fast pris. Myndighedsbehandling, projektering og byggestyring bliver udført af dygtige samarbejdspartnere for særskilt honorar.

1 / 1 < >

Ønsker du din drømmebolig

så kontakt mig på mail: by@mettenygaard.com eller ring +4521643048 - jeg har tegnestue i Aarhus & København k, men arbejder i hele landet.